Fotossa

 

Fotossa yhdistää kolmen ammattivalokuvaajan laaja-alaisen kokemuksen ja intohimon valokuvatuotantoon. Tarjoamme tärkeimmät valokuvauspalvelut pääkaupunkiseudulla niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

Parhaat ideat ja kuvat syntyvät yhdessä. Teemme laajaa yhteistyötä stailaajien, masekeeraajien ja tuottajien kanssa jolloin saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Kuvauksia suunniteltaessa saat käyttöösi koko tiimimme ammattitaidon. Yhdessä pystymme toteuttamaan suuremmatkin kuvausprojektit: yrityksesi on esimerkiksi mahdollista tilata kaikki tarvitsemanne kuvapalvelut kauttamme.

Mikael_2.jpg

Mikael Pettersson

mikael@fotossa.fi
040 1906 160

Jari_2.jpg

Jari Hudd

jari@fotossa.fi
040 7012175

Anders_2.jpg

Anders Kähkönen

anders@fotossa.fi
040 7403406

 

Valokuvastudio

Fotossa -valokuvastudio sijaitsee Espoossa. Studiolla otamme tuotekuvia, perhekuvia ja yritysten henkilökuvia. Avarat tilat ja suuri keittiö sopivat loistavasti keskisuureen kuvatuotantoon. Teknisen varustetason myötä studiolla on mahdollista kuvata myös vaativia kuvaprojekteja. Parasta studiolla on kuitenkin luova ja rento ilmapiiri, joka luo kehykset onnistuneisiin kuvauksiin. Päivän päätteeksi siellä on hyvä ideoida myös tulevia kuvausprojekteja.

Puolikuu 1a, Espoo
mail@fotossa.fi
+358 40 1906 160